Nytt i studion

 
Äntligen kom bakgrunderna jag beställt. Golvet är ca 2 kvadrat som blev över när vi la om i vår trappa för 3 veckor sedan och listen blev över när vi gjorde öppningen till vårt kök för 2 veckor sedan. Jag sparar allt. Kan vara bra att ha. Och se, det blev precis som jag tänkt.
 
Denna bilden tog jag på min dotter för att se hur det blev, och jag blev väldigt nöjd. Den andra bakgrunden ser ni vid ett annat tillfälle. Är i beställning med ett x antal till. Detta var för att se resultatet och nu vågar jag beställa mer.
 
Nu i mars blir de lite förändring hos mig. Jag kommer kunna fotografera studiomiljö hos kund. Det är svårt att hinna med allt jag velat göra när man har 4 barn och är mammaledig med en liten vid en hela tiden. Men jag är också nöjd över att jag hunnit så här mycket sedan i september.
 
Jag har utvecklats så mycket och hittat lite av den biten av fotografi som jag vill göra. Nu ska jag bara fördjupa mig i det. Jag gör ju inte detta heltid. Men det är underbart roligt. Den kreativa sidan i mig får jag utlopp för.