Lite fix och annat

Nu har jag fixat lite sådant som legat på måste listan ett tag.
 
Beställde en vit liten bakgrundsrulle, mkt mindre än de stora 11 meters rullarna jag har här hemma. Detta för att jag ska kunna åka hem till kunden och fotografera bebis hemma. Beställde och fick leverans dagen efter. Ska bara åka och hämta ut den. Det är bra tycker jag. Kaffebrus levererar så fort. Jag beställer alla mina bakgrundsrullar därifrån.
 
Har även beställt en tjock bok om redigering & Photoshop. Jag kan redan mycket men jag kan alltid lära mig mer. Behöver lära mig att tänka lite mer på saker. Min favorit där är Scott Kelby. Har någon annan bok av honom samt sett lite filmer när och hur han fotograferar och det är roligt att lyssna på honom & läsa hans böcker. 
 
Hoppas på ljust och fint på fredag för då ska jag få fotografera lille Adrian igen 2,5 veckor gammal denna gången. Vi ska fotografera i naturligt ljus utan blixtar och jag hoppas verkligen att ljuset kommer vara bra för det är rätt grått och trist just nu. Ljuset räcker liksom inte hela vägen in hos mig sådana här dagar. Ny filt är införskaffad samt letat lite i gömmorna så man har lite rolig rekvesita till hands. Idag ska jag ha koll på ljuset och planera inför fredag. 
 
Har även blivit medlem i en sida där jag kan gå kurser/se videos om allt. Kostar 100 spänn i månaden, men är lätt värt det. Blir nästan som en uppslagsbok för inspirationen. Me like. Letar faktiskt lite efter en kurs som jag kan gå i vår inom ljussättning. De kostar ofta någon tusenlapp, men det är det värt. Men dock är de inte så ofta, och jag behöver ju hitta när de är nere i skåne.